На надарената чалга икона Рени и е мъчно, тъй като големият

...
На надарената чалга икона Рени и е мъчно, тъй като големият
Коментари Харесай

Певицата Рени разплака всички с тъжно послание за ЧРД към своя син Борис, който избра да живе с баща си

На надарената чалга икона  Рени и е мъчително, защото огромният й наследник навършва 17 години, само че тя не може да го прегърне и да му каже пожеланията си очи в очи. Рени разплака всички майки с последните си думи в обществената мрежа, които са адресирани до Борис. 

" Каквото и да каже една майка за детето си, постоянно ще бъде малко! Независимо къде си, би трябвало да знаеш, че си лягам и се разсънвам с мисълта, че си най-много здрав и благополучен! Ти избра път, по който не подозирах, че ще поемеш, само че моята обич и угриженост, Борчи, НИКОГА няма да угаснат! Липсваш ми извънредно доста и държа да знаеш, че тази празнина няма по какъв начин да бъде запълнена! Честит 17-ти Рожден Ден, дете мое! Обичам те безпределно доста ", написа певицата.

" Вярвам, че ще осъзнае, че майчината обич е най-силната, че майката е най-голямата упора, че до момента в който е жива имаш най-голямата протекция, тъй като майката е подготвена на всичко за своето дете. Дано да осъзнае в точния момент, че няма човек на земята, който да го обича, пази и да му мисли най-хубавото, както е майката! За страдание разбираме какво е майчина любов едвам, когато ние станем родители ", успокояват я нейни другари в мрежата. 

Твърде евентуално е момчето да е отишло да живее при татко си, който заряза фамилията си още преди години и построи ново такова в Израел. Рени нееднократно е споделяла, че някогашният й я спъва в музикалната кариера и все по-малко се интересува от децата си. Отгледаните деца се манипулират елементарно и като нищо младежът да е отишъл да живее при татко си, откакто толкоз години му е липсвала тази поддръжка. 

Рени и нейната майка са обезверени и откровено се надяват момчето им да се върне вкъщи. Брат му Аспарух също е привикнал с него и непрестанно задава въпроси за отсъствието му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР